Blog

Ve světě, kde technologie neustále posouvají hranice a přinášejí nové možnosti, je snadné si představit, že moderní digitální dovednosti jsou doménou mladší generace. Nicméně, příběh paní Vlastimily Millionové, která je v 80 letech stále aktivní a zapojená do digitálního světa, nám ukazuje, že věk není překážkou pro objevování a využívání moderní...

Máte starší notebook, který už nějakou dobu nepoužíváte? Možná jste ho odložili do skříně, protože se zdál zastaralý nebo nevyhovující. Ale stále se může jednat o cenný kousek elektroniky, který má potenciál získat druhý dech. V tomto článku se podíváme na to, zda je smysl upgradovat starší notebook, který momentálně nefunguje.

s radostí vám oznamujeme, že jsme na PCpickup.cz rozšířili naše služby o tvorbu webových stránek na míru pro naše klienty. Po mnoha letech poskytování odborných rad a recenzí naše expanze do oblasti tvorby webových stránek představuje přirozený krok v rámci naší neustálé snahy přinášet vám, našim uživatelům, co nejlepší služby.


Rychlá akce je klíčová k minimalizaci poškození. Zde je návod, co dělat, když si polijete elektroniku:
1. Vypněte zařízení:
Okamžitě vytáhněte napájecí kabel a vyjměte baterii, pokud je to možné.
Nepoužívejte zařízení, dokud ho zcela nevysušíte.
2. Odstraňte tekutinu:
Otočte zařízení vzhůru nohama a jemně ho protřepejte, aby se voda dostala ven.
Použijte...

V dnešní době jsou počítače nedílnou součástí našeho každodenního života. Abychom však mohli plně využívat jejich potenciálu a prodloužit jejich životnost, je důležité věnovat pozornost jejich správě a údržbě. V tomto článku vám přinášíme pět jednoduchých tipů, jak optimalizovat výkon vašeho počítače a zajistit mu dlouhý a spolehlivý život.